محل تبلیغات شما

م

مهربان ترین فرشته خدا سلام , خواهر آسمانی ام سلام 

فرشته مهربان , به نظرم امروز سالگرد ازدواج تان هست!!! , البته  انشاااگر اشتباه نکرده باشم !!!!, تبریکککککککک فراوان مرا بپذیر, انشاا همیشه در کنار همسر عزیز و مهربانت بهترین های دنیا را تجربه کنی و خدای پشت بام هایم , به نیت پاکی دلتان ,زندگی تان را پر از برکت گرداند .انشاا

راستی چند روز پیش هم روز "دختر" بود. دلم می خواهد این روز را به تو و دخترنازنین ات هم تبریک بگم.انشاا زیر سایه تو و پدرش هرروز  بزرگ و  بالنده تر شود  ,  معتقدم دختر یک فرشته , حتما فرشته  خواهد بود . چقدر دلم می خواهد روی ماه اش را می دیدم , هر جا هست انشاا سلامت و خندان کنارتان  باشد 

از خدا مثل همیشه سلامتی و دور بودن تمامی غم ها  و بلاها را از وجود عزیز و نازنین ات می خواهم , الهی که دل مهربانت , خانه شاد ها ی باشه و هیچ دردی , جرات نکنه , از نزدیکی  خانه تو و عزیزانت رد شودالهی آمین 

شاید باور نکنی , ولی هرروز می آیم و آخرین پستی که برایم گذاشتی را با خود می خو انم و کلی ذوق خودم را می کنم!!! که اینگونه در کلمات مهربان ترین موجود زمینی خدا , نامم به شایستگی یاد شده است .

فرشته عزیز خداد  , من در پست قبل داشتم از خودم انتقاد می کردم وواقعیت وجودی خودم را بی پرده به تو می گفتم , ممنونم که مرا تشویق کردی , مطمنم که این دیدگاه مثبت , توشه راهی   بزرگ و انرژی عظیمی است برای  من انشاا  جهت تداوم این راه.

بهت قول می دهم پایم کج نرود و علی رغم تمامی شرایط , از تربیتی که دارم و ارزش هایی که می شناسم عدول نکنم .برای من دعا کن که ثابت قدم بمانم و این همه هجمه مرا از این راه مایوس نکند .

مهربان تر از تمامی مهربانی ها , خواهر عزیزم , در مورد ( پایم ) هم هفته پیش آن را از گچ در آوردم , دکتر گفته بود پای ات را زمین نگذار , ولی من که انگار, زنجیری از پایم باز شده بود , گاهی در این مدت آن را زمین گذاشتم و ازش کمک گرفتم , ولی نمی دانم چرا پایم در نقاط شکستگی "ورم "زیادی دارد ,  مجدد عکسی از پایم گرفته ام و امروز انشاا آن عکس را به دکتر متخصص نشان می دهم , برایم دعا کن که چیزی نباشد.محتاج دعاهای همیشه مستجابت هستم.

دوست داشتن و دوست داشته شدن , بزرگترین هدیه خداست و  این منم که بین این همه دوست داشتن های زمینی , تنها و تنها و تنها آسمانی دوستتتتتتتتتت دارمممممممممممممم

خدایا به حق همین باران

عکس های سفر کرمانشاه

و اما خبر های خوب...

انشاا ,پایم ,تو ,ات ,فرشته ,هم ,تو و ,خودم را ,به تو ,این همه ,را به

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نقطه سر خط ... Magical Mind فروش طلایاب حرفه ای عربی متوسطه دوم ایذه