م
مهربان ترین فرشته خدا سلام , خواهر آسمانی ام سلام
فرشته مهربان , به نظرم امروز سالگرد ازدواج تان هست!!! , البته انشاااگر اشتباه نکرده باشم !!!!, تبریکککککککک فراوان مرا بپذیر, انشاا همیشه در کنار همسر عزیز و مهربانت بهترین های دنیا را تجربه کنی و خدای پشت بام هایم , به نیت پاکی دلتان ,زندگی تان را پر از برکت گرداند .انشاا
راستی چند روز پیش هم روز "دختر" بود. دلم می خواهد این روز را به تو و دخترنازنین ات هم تبریک بگم.انشاا زیر سایه تو و پدرش هرروز بزرگ و بالنده تر شود , معتقدم دختر یک فرشته , حتما فرشته خواهد بود . چقدر دلم می خواهد روی ماه اش را می دیدم , هر جا هست انشاا سلامت و خندان کنارتان باشد
از خدا مثل همیشه سلامتی و دور بودن تمامی غم ها و بلاها را از وجود عزیز و نازنین ات می خواهم , الهی که دل مهربانت , خانه شاد ها ی باشه و هیچ دردی , جرات نکنه , از نزدیکی خانه تو و عزیزانت رد شودالهی آمین
شاید باور نکنی , ولی هرروز می آیم و آخرین پستی که برایم گذاشتی را با خود می خو انم و کلی ذوق خودم را می کنم!!! که اینگونه در کلمات مهربان ترین موجود زمینی خدا , نامم به شایستگی یاد شده است .
فرشته عزیز خداد , من در پست قبل داشتم از خودم انتقاد می کردم وواقعیت وجودی خودم را بی پرده به تو می گفتم , ممنونم که مرا تشویق کردی , مطمنم که این دیدگاه مثبت , توشه راهی بزرگ و انرژی عظیمی است برای من انشاا جهت تداوم این راه.
بهت قول می دهم پایم کج نرود و علی رغم تمامی شرایط , از تربیتی که دارم و ارزش هایی که می شناسم عدول نکنم .برای من دعا کن که ثابت قدم بمانم و این همه هجمه مرا از این راه مایوس نکند .
مهربان تر از تمامی مهربانی ها , خواهر عزیزم , در مورد ( پایم ) هم هفته پیش آن را از گچ در آوردم , دکتر گفته بود پای ات را زمین نگذار , ولی من که انگار, زنجیری از پایم باز شده بود , گاهی در این مدت آن را زمین گذاشتم و ازش کمک گرفتم , ولی نمی دانم چرا پایم در نقاط شکستگی "ورم "زیادی دارد , مجدد عکسی از پایم گرفته ام و امروز انشاا آن عکس را به دکتر متخصص نشان می دهم , برایم دعا کن که چیزی نباشد.محتاج دعاهای همیشه مستجابت هستم.
دوست داشتن و دوست داشته شدن , بزرگترین هدیه خداست و این منم که بین این همه دوست داشتن های زمینی , تنها و تنها و تنها آسمانی دوستتتتتتتتتت دارمممممممممممممم
انشاا ,پایم ,تو ,ات ,فرشته ,هم ,تو و ,خودم را ,به تو ,این همه ,را به
درباره این سایت